Historien

Historien

Historien om forretningen ”Brdr. Nielsen ”

I 1927 startede Anna Marie og Hans Nielsen gartneriet og forretningen i Frederiksgade 39, Horsens, der dengang absolut var i udkanten af byen. Forretningen udviklede sig og blev en kendt og velanset forretning. 

I 1930 blev der bygget privatbolig ved siden af forretningen, hvor Hans og Anna Maries sønner, Svend og Hans Otto Nielsen, voksede op sammen med tre ældre søstre. 

Desværre døde deres mor Anna Marie Nielsen i 1941 og forretningen blev senere i 1945 til 1955 forpagtet ud. Gartneriet blomstrede videre under ledelse af faderen Hans Nielsen godt hjulpet af børnene. Nogle år senere blev Hans Nielsen gift igen.

I december 1957 startede Hans Nielsen, Svend og hans kone Gerda og broderen Hans Otto forretningen op igen. 

Efter faderens død i 1959 overtog de to brødre forretningen – heraf navnet Brdr. Nielsen. Nu blev der bygget ny forretning med salgsdrivhus og salg af både blomster, frugt og grønt. Levering til private, institutioner, restauranter m.m. Store nye drivhuse skød op og firmaet voksede støt. 

Hans Otto blev gift med Ester – en søster til Gerda.

Gerda og Svend blev beriget med 2 børn og Ester og Hans Otto med 3 børn. 

1980 og frem til i dag

I 1981 købte familien gartneri og forretning i Glud. Ester og Hans Otto flyttede til Glud og boede her til 1988 og en forretning kom også igang her igen. 

I 1990 blev gartneriet i Frederiksgade solgt fra til almen bolig, som i dag er Gartnervænget. Det er ca. blevet til 120 boliger.

Ester og Hans Otto flyttede til Horsens. 

Gartneriet med alt flyttede til Glud. 

Gerda og Svend flyttede fra boligen i Frederiksgade til Glud og fortsatte med forretning og gartneri her. 

I julen 1994 afgik Svend ved døden. 

Sommeren herefter, i 1995, blev forretningen en ren blomsterforretning uden frugt og grønt. 

I 2005 da Hans Otto blev 70 år blev forretningen solgt til Charlotte, vores trofaste og flittige medarbejder i flere år. 

Charlotte har formået at videredrive forretningen på en værdig og flot måde. Vi ser med glæde, hvordan forretningen blomstrer og følger med tiden. 

Vi giver Charlotte og forretningen vor varmeste anbefaling og ønsker det bedste for tiden fremover.

Ester og Hans Otto 

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.