Personale

Brdr. Nielsen Blomsters personale

Mød vores dygtige blomsterbindere og dekoratører.

Charlotte har været ejer af Brdr. Nielsen Blomster siden 2005, og blev ansat af Hans Otto og Esther i år 2000. Charlotte er en ildsjæl, der har stor fokus på at Brdr. Nielsen Blomster er og forbliver en blomster butik, hun brænder virkelig for blomsterhåndværket. Hun har hele tiden nye ideer der følger tidens trends, og den seneste ide har været at stable Døgnbutikken “lille Nielsen” på benene. Døgnbutikken har været en kæmpe succes, som kunderne har taget overvældende godt imod.

Charlotte

Ejer af Brdr. Nielsen Blomster

Karina har været blomsterdekoratør siden 2005, og startede i branchen i 2002. Karina er vores it ekspert, og hvis der er problemer ved computeren er det hendes navn der bliver kaldt. Hun laver de smukkeste kistepynt, kranse og buketter, og det er tit Karina`s glade stemme du bliver mødt af når du ringer til Brdr. Nielsen Blomster.

Karina

Blomsterdekoratør

Lisbeth startede i branchen i år 2000. Lisbeth har et kæmpe blomster hjerte og elsker faget så meget at vi ofte må minde hende om at hun har fri. Lisbeth er heller aldrig bleg for at hoppe i firmabilen og levere en buket hvis der er brug for det. Hun er fantastisk til både at lave smukke bårebuketter i diverse farver og også buketter til jer kunder.

Lisbeth

Blomsterbinder

Putte har været i branchen som blomsterdekoratør siden 1992. Det er oftest Puttes smil du som kunde bliver mødt af, når i kommer i butikken. Putte tryller de mest fantastiske buketter frem, men er heller ikke bleg for at tage en stiksav i hånden og indrette i butikken

Putte

Blomsterdekoratør

Pia er vores uundværlige hjælpepige, hun er den der har været ansat i butikken længst tid og er som hun selv beskriver det ”fast inventar”, hun har været ansat siden 1996. Pia er meget i drivhuset, her både priser hun planterne og stiller dem pænt på bordene. Pia hjælper også til i butikken når der skal fyldes afskåret op i butikken fra vores kølerum.

Pia

Hjælper

Brdr. Nielsen Blomster personale

Mød vores hurtige bude

Kirsten kan du både finde smilende ved kassen i butikken, og når du modtager buketter i dit hjem. Kirsten har været postbud det meste af sit arbejdsliv, og er derfor et kendt ansigt for mange når hun nu leverer blomster ud.

Kirsten

Blomsterbud

Bent er vores levende gps, han har mange års erfaring som postbud, så han kender by og land som egen bukselomme.

Bent

Blomsterbud

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.